logodesktop.jpg

babyprodukter med omtanke.

365 Minirisk Baby er en serie af svanemærkede, allergi- og miljøvenlige produkter uden parfume, der er gode for dit barn og gode for miljøet. Mange andre plejeprodukter på markedet indeholder stoffer, som kan være allergifremkaldende og hormonforstyrrende. Hos fakta har vi aldrig tilladt det allergifremkaldende middel Mi i vores egne varemærker, der også er helt fri for hormonforstyrrende stoffer. 365 Minirisk Baby gør det nemt for dig at handle alt fra bleer til shampoo uden så mange bekymringer, til priser hvor alle kan være med.

ammeindlaeg.png
babylotion.png
mini12til20.png
babyolie.png
lanolin.png
bedmats.png
babypudder.png
vaadservietter.png
mini3til6.png
zinksalve.png
vatpinde.png
xl.png
vatrondeller.png

FAQ om babyprodukter

Hvilke babyprodukter er bedst?

Når det gælder babyprodukter indenfor pleje- og sundhed, så er det bedst at gå efter de svanemærkede produkter, da de belaster miljøet mindst muligt. Det gælder f.eks. bleer, klude og vådservietter. 365 Minirisk babyprodukter opfylder disse krav.

Er 365 Minirisk babyprodukterne miljøvenlige?

Produkter fra 365 Minirisk er både allergi- og miljøvenlige. Udover så er alle produkterne også svanemærkede, hvilket er din garanti for at produkterne ikke er allergifremkaldende eller indeholder hormonforstyrrende stoffer.

Hvor kan man købe 365 Minirisk produkterne?

Du kan købe 365 Minirisk produkterne i din lokale Fakta. Find åbningstider og din nærmeste Fakta lige her.

365minirisk.png