Om_coop_topbillede_2000x500.jpg
Om_coop_topbillede_2000x500.jpg

Mere end 1,8 mio hustande er medlem af Coop, er du? Coop er eftermælet af FDB der blev stiftet i 1896 med formand Severin Jørgensen i spidsen. FDB er en forkortelse af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og var en sammenslutning af de jyske og sjællandske fællesforeninger.

kvalitetssikring.

For vores egne varer stiller vi særlige krav til kvalitet, miljø, etik og fødevaresikkerhed. Kun godkendte varer får betegnelsen "Kvalitetssikret af Coop".

Medarbejdere_2000x500.jpg
Medarbejdere_2000x500.jpg

mærkning og kontrol.

”Kvalitetssikret af Coop” betyder også, at den mærkning, der findes på Coops egne produkter, oftest er mere omfattende, end hvad lovgivningen kræver. Det gælder f.eks. med hensyn til ingredienser og næringsdeklarationer.

365.

Vi vil gøre økologi og miljøvenlige produkter til en del af vores allesammens hverdag... og weekender for den sags skyld. Det skal ikke være frelst eller helligt. Det skal have begge ben på jorden. Og så skal det være til at betale - 365 dage om året. 365 ØKOLOGI og 365 MINIRISK er serier af produkter, der gør det nemt at handle alt fra økologiske grøntsager og kød til vaskepulver, babyshampoo og bleer, uden så mange bekymringer. Det er godt for dit barn, det er godt for miljøet og det er godt for dig.

bliv Coop medlem

Du kan desværre ikke blive medlem af Coop i din fakta butik, men du kan indmelde dig online her.

medlemskort.png