Vi vil være Danmarks absolut flinkeste og gøre det usvært for dig at handle i fakta. Det betyder, at vi vil gøre det hurtigere at få indkøbene overstået. Nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Og sjovere at handle små priser.

kvinde.png

Vi er klar med ... bl.a kød fra dansk ungkvæg, madideer, over 200 økologiske varer, friskfyldt frugt & grønt, 48 forskellige produkter fra Thise Mejeri, Sødamkyllinger, frilandsgrise, C-salater og brød fra brødskabet, flinke medarbejdere, fyldte hylder og selvfølgelig gode priser ... når du skal klare aftensmaden.

mad-1.png

få mere
hverdag

for dine
håndører.

stor vilje.
små priser.

Vi er en del af Coop, der er Danmarks største dagligvarevirksomhed. Det betyder blandt meget andet, at vi er ejet af 1,9 millioner medlemmer rundt omkring i små og store byer. Måske er du selv en af dem? Det betyder også, at vi kan købe stort ind og garantere, at du får en høj kvalitet til en lille hverdagspris.

logodesktop.png

for os betyder
friskhed faktisk
en disse.

I fakta går vi meget op i friskfyldt frugt og grønne sager. Faktisk går vi så meget op i det, at vi altid har et stort udvalg af sæsonens frugt og grønt i vores butikker. Så smut i fakta og fyld kurven med friske og grønne varer.

Se tilbudsavisen her Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

cherrytomater.png
Mockup Graphics 4Yr3nrl Uio Unsplash

vi stikker en plade.

Vi elsker alt fra møre bøffer til frisk frugt og grønt. Og skulle du af en eller anden grund opleve at finde en vare, der er for gammel, så står vi klar med en plade chokolade som tak for hjælpen.

Find din nærmeste butik her

få fuld smag
for skillingen.

I fakta kan du få alt fra frilandsgris til Frijsenborg kyllinger, der har haft højt til loftet. Du kan også smage dig lidt omkring i verdenshjørnet eller vælge mellem vores over 200 økologiske varer. Kort sagt er der noget for de fleste til en pris hvor alle kan være med.

kylling_ra-0-1.png

ta’ os bare for
pengenes skyld.
du er ikke den
første.