souschef_desktop.jpg
souschef_desktop.jpg
layover_video.jpg

loading.

layover_video.jpg

bliv souschef.

Souschefen er butikschefens højre hånd, og har derfor medansvaret for driften af butikken. Som souschef i fakta er du derfor i tæt dialog med butikschefen om, hvordan butikken skal ledes og drives, så den altid er salgsklar. Vores souschefer har derfor en ekstremt vigtig rolle som medvirker til, at vi som kæde kan lykkes på landsplan.

En stilling som souschef vil oftest være anset som en udviklingsstilling til rollen som butikschef. Så hvis du går med en drøm om at blive butikschef i dansk detail, så er en souschefstilling det helt rigtige sted at starte.

blivsouschef.png
mand3.png

kom i betragtning til stillingen som souschef.

Læs alt om hvilke kompetencer vi forventer du har som souschef ved at trykke på krydset nedenfor.

næste niveau i organisationen.

Det næste skridt i din faglige udvikling som leder i dansk detail vil naturligt være en butikschef-stilling. Når du er nået et niveau, hvor både du og din leder vurderer, at du har behov for yderligere faglige udfordringer, kan du måske komme i betragtning til faktas butikschefs-aspirantforløb. Forløbet tager, ligesom alle vores andre uddannelsesforløb, udgangspunkt i dine behov og ønsker og bliver skræddersyet, så du oplever, at du bliver klædt bedst muligt på til rollen som butikschef. For at tilpasse forløbet til dine behov og ønsker, vurderer du og din leder sammen, hvilke kurser du vil have gavn af for at kunne udvikle dig fagligt. Det kan f.eks. være kurser inden for økonomi, vagtplanlægning eller ledelse.

annemette.png

fakta kan være indgangen til din karriere i dansk detail.

fakta er en del af Coop, som består af detailkæderne Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Irma og selvfølgelig Fakta og Fakta Q. Samlet består Coop af i alt 1.200 butikker og over 38.000 medarbejdere. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver, uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop, hvis du en dag skulle ønske at fortsætte karrieren i en anden af Coops kæder.

Lyder stillingen som souschef som noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så kontakt én af vores personalekonsulenter i dit område på kortet herunder.

kort_desktop.jpg
kort_desktop.jpg

kontakt os.

midt- og nordjylland.
Casper Bisgaard / 61 62 95 94

sønderjylland og fyn.
Louise Milo / 51 59 31 68

sjælland.
Ken Friis Larsen / 52 21 30 85