servicemedarbejder_desktop.jpg
servicemedarbejder_desktop.jpg

bliv service-
medarbejder og tjen papkassen.

I fakta lever vi af at yde flink service til vores kunder. Derfor er vores servicemedarbejdere nogle af de vigtigste medarbejdere, vi har i butikkerne.

Servicemedarbejderen sidder oftest i kassen eller hjælper med at sætte varer op i butikken. Kunden møder herigennem servicemedarbejderen enten på sin vej igennem butikken eller oppe i kassen.

Servicemedarbejderen er derfor med til at sikre, at faktas kunder oplever butikken som usvær at handle i, og at de altid bliver mødt med et smil og en god service.

vi har brug for dig på holdet.

fakta er til for at sælge gode dagligvarer til faste, lave priser. Det kan vi kun gøre, hvis vi har et godt team i butikken – og det er her, at du kommer ind i billedet.

Vi kan nemlig altid godt bruge en ekstra kollega, der kan tage fat og gerne vil tjene lommepenge. Du lærer at arbejde med salg og service, og måske får du også et par nye venner og et godt grin, når du er på job. Så tilbyder vi til gengæld et fritidsjob, hvor du kan tjene dine egne penge. Er fakta dit første job, så bare rolig, vi har et fast oplæringsprogram, der sikrer, at du bliver sat ordentligt ind i dine arbejdsopgaver på en stille og rolig måde. På den måde kan du føle dig tryg og vi ved, at du lærer lige præcis de ting, som du skal kunne.

sådan søger du.

Hvis du vil have et job i fakta, så kan du søge på to måder. Du kan klikke på ”Søg ledige stillinger” eller søge på ”Deltidsstillinger” i fakta. Her kan du så søge på de stillinger, som vi har opslået lige nu. Det kan dog være, at stillingen ikke er opslået på nettet og derfor kan det være en god ide at lave en ansøgning og så ellers gå på besøg hos de fakta-butikker, som du gerne vil søge arbejde i.

servicemedarbejder_video_2.jpg

loading.

servicemedarbejder_video_2.jpg
kort_desktop.jpg
kort_desktop.jpg

kontakt os.

Aflever en ansøgning i din lokale fakta.

Så kontakter vi dig, hvis vi har en ledig servicemedarbejderstilling.