elev_desktop-1.jpg
elev_desktop-1.jpg

bliv elev.

faktas salgsassistentuddannelse er det perfekte sted at starte, hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel. Uddannelsen er en kombination af spændende skoleophold, hvor du bliver klædt fagligt på, og praktisk erfaring i butik, hvor du får teorien fra skolen ind under neglene.

Vi søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere i vores butikker. Derfor klæder vi dig ekstra godt på. Vi har fokus på, at du lykkes med din uddannelse og at du får udfordringer og ansvar i praktikbutikken.

kvinde.png

kom i betragtning som elev i fakta.

Som salgsassistentelev følger du som regel et 2-årigt hovedforløb. Inden man starter på hovedforløbet skal man have afsluttet sit grundforløb, som oftest opnås ved gennemførsel af en 2-årig HG-eksamen.

Der er dog også andre måder at få merit for grundforløbet på, hvis man har taget en anden ungdomsuddannelse eller har erhvervserfaring indenfor handel, salg og service. Hvis du derfor kunne tænke dig at blive elev i fakta, så giv Louise Milo, vores elevansvarlig i Fakta, et kald 5159 3168.

faktas elever bliver ledere.

Som elev er det vigtigt, at du brænder for dit arbejde og derfor konstant stræber efter at nå nye mål. Viser du den slags engegement, vil du typisk ende som leder umiddelbart efter endt uddannelse. Vores elever ER morgendagens ledere i dansk detailhandel.

Du skal have lysten til at skabe en karriere i dansk detail og dansk dagligvarehandel. Når vi modtager en ansøgning kigger vi blandt andet efter ansøgerens lyst til at gøre en forskel i butikken til dagligt, lysten til at give god service og løfte i flok med resten af butiksteamet. Det er nemlig præcis de tre karakteristika, som en god leder i detailhandlen har; engagement over for sit arbejde, serviceminded over for butikkens kunder og glæden ved at arbejde sammen i hold.

kort_desktop.jpg
kort_desktop.jpg

kontakt os.

elevansvarlig.
Louise Milo / 5159 3168