top_desktop.jpg
top_desktop.jpg
butikschefoverlay-1.png

loading.

butikschefoverlay-1.png

bliv butikschef.

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 medarbejdere, så butikken altid er salgsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året er det en stilling, der kræver stærke ledelseskompetencer og kompetencer inden for salg, service og økonomi. Ønsker du at blive butikschef i fakta, så skræddersyer vi dit eget individuelle aspirantforløb, så vi sikrer, at du oplever succes hurtigst muligt, når du får ansvaret for din egen butik. Og har du lysten og kompetencerne, så kan du på sigt blive cheftræner, der uddanner faktas nye butikschefer.

blivbutikschef.png
annemette.png

kom i betragtning til stillingen som butikschef.

Læs alt om hvilke kompetencer, vi forventer du har som butikchef ved at trykke på krydset nedenfor.

næste niveau i organisationen.

Vi tror på ”on the job”-training. Man lærer simpelthen bedst, når man står med opgaven i hånden på gulvet, og ikke kun i teorilokalet. Derfor har vi løbende brug for dygtige undervisere i butikkerne, og de undervisere kalder vi cheftrænere. Cheftrænerne er udvalgte butikschefer, der har vist eksemplarisk styring af egen butik ud fra faktas værdier og driftskoncept. Hvis du som butikschef gerne vil avancere til næste niveau, så vil vi aktivt arbejde for, at du kan blive cheftræner. En stilling som cheftræner kan på sigt kan føre til en stilling som salgschef, hvor du er leder for dit eget distrikt på helt op til 15 butikker.

Se tilbudsavisen her

Find din nærmeste butik her

karrieretrappen.png

fakta kan være indgangen til din karriere i dansk detail.

fakta er en del af Coop, som består af detailkæderne Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Irma og selvfølgelig Fakta og Fakta Q. Samlet består Coop af i alt 1.200 butikker og over 38.000 medarbejdere. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver, uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop, hvis du en dag skulle ønske at fortsætte karrieren i en anden af Coops kæder.

Lyder stillingen som butikschef som noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så kontakt én af vores personalekonsulenter i dit område på kortet herunder.

kort_desktop.jpg
kort_desktop.jpg

kontakt os.

midt- og nordjylland.
Casper Bisgaard  / 61 62 95 94

sønderjylland og fyn.
Louise Milo / 51 59 31 68

sjælland.
Ken Friis Larsen / 52 21 30 85