karriere-logo.jpg

find din rette
hylde i fakta.

Vores kæde er en uformel og dynamisk organisation, der udover alle vores butikker, omfatter et servicekontor i Albertslund. I fakta er der rig mulighed for at finde udfordringer, som passer den enkelte, og fakta er stedet for den, som ønsker stort ansvar og spændende opgaver. For den som gør det godt, er der mulighed for at avancere og samtidig styrke ens kompetencer.

Vi lægger stor vægt på at vores medarbejdere er klædt godt på til at kunne løse opgaverne gennem uddannelse og udvikling. Vores kolleger i fakta er rigtig glade for at være her, og det de særligt sætter pris på er stemningen, det gode teamwork, den uformelle tone og det høje tempo. Hvis du vil vide mere, kan du også se vores karrierefilm ovenfor og se mere i vores karrierefolder til venstre.

bliv souschef.

Souschefen er butikschefens højre hånd og har derfor medansvaret for driften af butikken.

Som souschef i fakta er du derfor i tæt dialog med butikschefen om, hvordan butikken skal ledes, så den altid er salgsklar - en rigtig god udviklingsstilling, hvis du går med drømme om en dag at blive butikschef i Fakta.

karriere-souschef.jpg
layover_video.jpg

loading.

layover_video.jpg

bliv butikschef.

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 medarbejdere, så butikken altid er salgsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året, så er det en stilling, der kræver stærke ledelseskompetencer og kompetencer inden for salg, service og økonomi.

karriere-butikschef.jpg
butikschefoverlay-1.png

loading.

butikschefoverlay-1.png

bliv elev.

Faktas salgsassistentuddannelse er det perfekte sted at starte, hvis du vil gøre karriere inden for detailhandel.

Elevuddannelsen i fakta er en kombination af spændende skoleophold, hvor du bliver klædt fagligt på, og praktisk erfaring i butik, hvor du kan afprøve den teori, du lærer på skolen.

Ønsker du at vide mere om elevuddannelsen i fakta, så kontakt elevansvarlig, Louise Milo, på telefon +45 51593168.

karriere-elev.jpg

servicemedarbejder
under 18 år.

Som servicemedarbejder hjælper du med vareopfyldning, du sidder i kassen og er med til at give faktas kunder en usvær indkøbsoplevelse. Sammen med resten af teamet sørger du for, at butikken altid er salgsklar.

servicemedarbejder.jpg

vil du tjene pap ... kassen? Sjovt ikk'?

I fakta er vi kendt for at bruge humor i vores reklamer – og vi er vilde med det! Humor skaber god stemning – både over for vores kunder og vores kolleger – og vi tror nemlig på, at man kommer længst med at smil på læben.

Det gælder især, når vi som team i butikken skal sørge for, at butikken er pæn og ordentlig, at varerne er fyldt på hylderne – og selvfølgelig også at kunderne får en god oplevelse, når de møder personalet i butikken og ved kassen.

karriere-servicemedarbejder.jpg

fakta om fakta.

Fakta er en af Danmarks største discountkæder og vi vokser stadig. Det hele begyndte i 1981 med en butik i henholdsvis Århus og Fredericia.

I dag er der 430 butikker som er spredt ud over hele landet. Alle danskere kender vores butikker, og vi er 8500 medarbejdere som hver dag kæmper for at give vores kunder bedre mulighed for at handle deres dagligvarer – på en nem måde. Vi vil gerne være Danmarks flinkeste discountkæde – og vi er godt på vej.

Se tilbudsavisen her Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Find din nærmeste butik her