fakta har selvbetjente kasser i alle butikker!

Det er nu muligt at købe ind i fakta over hele Danmark uden at stå i kø, da samtlige 356 fakta-butikker har indført Scan & Betal.

Det betyder, at alle kunder med Coop app´en kan handle ved selv at scanne varerne med deres mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

fakta har de seneste måneder testet systemet i 50 butikker. Hurtigere end forventet er det nu blevet rullet ud i hele kæden.

”Vores erfaringer er meget positive. Mange kunder kan lide bekvemmeligheden ved, at indkøbsturen bliver mere afslappet og hurtigere klaret,” siger kommerciel chef Lars Rasmussen, fakta.

”For os har det den fordel, at vi får bedre tid til at sørge for orden i butikken. For der vil ikke blive ændret i bemandingen, selvom det nu vil være muligt at betjene sig selv,” siger Lars Rasmussen.

For at kunne handle med Scan & Betal skal man hente Coop app´en til sin smartphone og vælge Scan & Betal. I butikken scanner man butikkens QR-kode ved indgangen. Man scanner så hver vare, og lægger den direkte i indkøbsposen. Ved kassen betaler man med Coop app'en, og så er man ude af butikken. Der vil være stikprøvekontroller.

Se tilbudsavisen her. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Find din nærmeste butik her