365oko-baby.png

babymad.
- økologi til små maver.

365 ØKOLOGI er en serie, der skal gøre det nemt for dig, der vil handle økologisk. Det skal være en lige så naturlig del af hverdagen at vælge økologi, som morgengrøden i håret, på tøjet og på gulvet. I serien med babymad finder du et udvalg af økologiske mad- og smoothieprodukter til små sultne maver.

Babymad fra 365 ØKOLOGI-serien er endnu et skridt på vejen mod at gøre Danmark til verdensmester i økologi og et led i vores madmanifest om at gøre økologi til hvermandseje. Så kig efter 365 ØKOLOGI næste gang du handler, uanset om du er på udkig efter babymad, kød, mejeriprodukter eller frugt og grønt, og hjælp os med at gøre Danmark dobbelt så økologisk.

365-oekologi-banan-aeble.png

babymos med æble og banan.

Økologisk æble- og bananmos fra 365 ØKOLOGI er bestående af 100% frugt. Mosen er velegnet som mellemmåltid, dessert eller som tilbehør på brød..

Ingredienser: økologisk æble 71% og økologisk banan 29%.

365-oekologi-sveske-paere.png

babymos med svesker og pære.

Økologisk sveske- og pæremos fra 365 ØKOLOGI er lavet af 100% frugt. Mosen kan både spises som dessert eller mellemmåltid – og så kan den peppe enhver grød op..

Ingredienser: økologisk sveske 69% og økologisk pære 31%.

365-oekologi-lasagne.png

babymos med lasagne smag.

Økologisk lasagnemos fra 365 ØKOLOGI kan nydes både som frokost eller aftensmad, og så kan den spises både kold og opvarmet.

Ingredienser: økologisk tomat 28%, økologisk pasta 24%, vand, økologisk gulerod 12%, økologisk oksekød 8%, økologisk løg 2,4%, økologisk risstivelse, økologisk cheddarost 2%, økologisk skummetmælkspulver, økologisk rapsolie, økologisk basilikum og økologisk oregano.

smoothies.
- økologisk babymad mellem måltiderne.

365 ØKOLOGI Smoothies er et nemt mellemmåltid til små sultne maver fra 6 måneder. Smoothien er designet, så selv de små børn kan slubre den på farten. Indholdet består af 100% frugt og ikke tilsat sukker. Det er babymad, der er til at forstå.

Smoothies er det perfekte alternativ, når de små maver begynder at knurre mellem måltiderne. Skulle det være tilfældet, mens I er på farten, er økologiske smoothies fra 365 ØKOLOGI serien med deres praktiske emballage lige til at have med i tasken.

Vigtigt, skru låget af og hold det uden for barnets rækkevidde

365-oekologi-havre-smoothie.png

havresmoothie med æble, fersken og banan.

Økologisk havresmoothie fra 365 ØKOLOGI med æble, fersken og banan. Smoothien kan nydes både som mellemmåltid eller som en dessert. Smoothien har et naturligt indhold af sukker og er uden tilsat sukker.

Ingredienser: økologisk æblepuré (26%), økologisk ferskenpuré (21%), økologisk bananpuré (21%), økologisk pærepuré, økologisk havremel (7%) og økologisk æblejuice fra koncentrat.

365-oekologi-aeble-banan-mango-smoothie.png

frugtsmoothie med æble, banan og mango.

Økologisk frugtsmoothie med æble, banan og mango fra 365 ØKOLOGI uden tilsat sukker. Perfekt som mellemmåltid på farten – eller som en frisk frugtdessert.

Ingredienser: økologisk æblepuré 39%, økologisk bananpuré 28%, vand, økologisk mangopuré 13% og økologisk citronsaft.

365-oekologi-paere-banan-jordbaer-smoothie.png

frugtsmoothie med pære, banan og jordbær.

Økologisk frugtsmoothie med pære, banan og jordbær fra 365 ØKOLOGI. Smoothien kan både udgøre det perfekte mellemmåltid eller fungere som en sund og lækker dessert uden tilsat sukker.

Ingredienser: økologisk pærepuré 60%, økologisk bananpuré 20% og økologisk jordbærpuré 20%.

365-oekologi-paere-kiwiw-banan-smoothie.png

frugtsmoothie med pære, kiwi og banan.

Økologisk smoothie fra 365 ØKOLOGI er i en praktisk emballage, så den er nem at tage med. Smoothien kan nydes både som et mellemmåltid eller som en dessert. Smoothien har et naturligt indhold af sukker og er uden tilsat sukker.

Ingredienser: økologisk pærepuré 65%, økologisk kiwipuré 20% og økologisk bananpuré 15%.

365-oekologi-smoothie-yoghurt.png

yoghurt smoothie med banan, jordbær og hindbær.

Økologisk yoghurt smoothie fra 365 ØKOLOGI med banan, jordbær og hindbær. Smoothien kan nydes som et lækkert mellemmåltid eller som dessert. Denne smoothie er glutenfri og uden tilsat sukker.

Ingredienser: økologisk bananpuré 40%, økologisk jordbærpuré 30%, økologisk yoghurt 20%, økologisk hindbærpuré 7%, vand, økologisk rismel og økologisk citronsaft fra koncentrat.