pandekageguide-opskrifter-7.jpg
pandekageguide-opskrifter-7.jpg

brunch

byg din brunch med lækre
brunch opskrifter og bliv
populær blandt venner og familie.

Hop med på brunch-bølgen og spis dig mæt i alt det bedste fra både morgenmad og frokost samlet i ét måltid. Med den rette inspiration og de rette brunch opskrifter, bliver det ikke være svært at imponere kæresten, vennerne eller familien med en lækker brunch. Det populære måltid passer til alle lejligheder, og der er mange muligheder for både nemme, små og store brunch opskrifter. Ved at variere opskrifterne kan du tilpasse din brunch, så den passer til søvnige søndage, festlige fødselsdage eller stille morgenstunder.

foraarsbrunch_20.jpg
godmorgen-juice.jpg

skræddersyet brunch til alle lejligheder

På varme solskinsdage kan du nyde din brunch på altanen eller terrassen og spare pengene på caféturen. Når du laver en hjemmelavet brunch vælger du også helt selv, hvad der skal ligge på din brunchtallerken. 

Gå på opdagelse i vores mange brunch opskrifter og skræddersy din brunch, så den passer til årstiden, humøret og mæthedsniveauet. Du kan sagtens nøjes med et par lette retter du spontant kan lave, når du trænger til en hyggelig formiddag med ekstra forkælelse.

Til specielle lejligheder og til dage med livsnyderi kan du derimod gå hele vejen med både klassiske og nye brunchretter, som byder på udsøgt smag og nydelse. 

vinterbrunch_10.jpg
coverkanelsnurre.jpg

Variér din brunch med en sund frugtsalat toppet med vaniljeskyr for at tilføje et friskt element til retterne med æg og bacon. Du kan også skifte de amerikanske pandekager ud med saftige kanelsnegle eller nemme butterdejssnitter med sommersøde hindbær. Sæt prikken over i’et med en iskold power smoothie fyldt med friskhed og god smag.

Find din nærmeste butik her

scor point med gode brunch opskrifter.

Det er ikke så underligt, at brunch scorer høje point på nydelsesskalaen. De små retter samler det bedste fra alle verdener og fylder din tallerken med lækre fristelser, der kan tilfredsstille enhver sulten mave. Laver du selv din brunch, sørger fakta for de gode råvarer til de smagfulde brunch opskrifter, så du roligt kan fylde tallerkenen op igen. Brunch smager nemlig af mere, når der kun er gode ting at vælge imellem. 

pandekageguide-opskrifter-7.jpg
fuldkornsboller-med-skyr-og-yoghurt_original.jpeg

Et godt sted at starte for at opnå en succesfuld brunch og for at imponere dine brunchgæster, er ved at bage dit eget brød. Godt brød er en solid del af et populært brunchbord, så tænd for ovnen og find bageforklædet frem.

Prøv f.eks. vores fuldkornsboller med skyr og yoghurt eller kast dig ud i den langtidshævede version, som du nemt kan forberede aftenen før og bage, når du vågner. Det giver dig tid til at forberede alle de andre lækre brunch opskrifter, og det gør, at du kan hive lune boller ud af ovnen, når gæsterne ankommer.

det sociale måltid, der samler venner og familie

Med brunch på bordet, er der lagt op til god mad og god stemning. Når du samler to måltider i ét, er der nemlig masser af tid til at snakke samtidig med at fylde maven med gode sager, der får mundvandet til at løbe. Spis brunch med vennerne, forkæl kæresten på en helt almindelig søndag eller byd familien på en overdådig fødselsdagsbrunch.

eyJwYXRoIjoiXC9wdWJsaWNcL3VwbG9hZFwvc2NyZWVuc1wvMTgzODM4XC84ZDk5MzBlOTk3OTk5ZGNlNTRhNjYxNDVhYTY1YWRiOS0xNTU5MDI5NjAxLmpwZyJ9_frontify_x7kRs.jpg

gode tilbud til din brunch.

Har du fået lyst til en lækker brunch? Så kan du finde inspiration blandt faktas mange gode tilbud i tilbudsavisen. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Du kan finde din faktas åbningstider her. Så ved du, hvornår du kan handle ind til brunchen.