coverkanelsnurre.jpg
coverkanelsnurre.jpg

weekend

Glæder du dig også til weekend? Det gør vi i hvert fald i fakta. Der er mange hyggelige ting du kan bruge din weekend på og vi kan hjælpe dig med forberedelserne til en fantastisk weekend!

Find din nærmeste butik her

vinterbrunch_10.jpg

brunch

I weekenden skal morgnerne gerne være rolige og lange, så hvorfor ikke lægge morgenmaden og frokosten sammen og lave din helt egen brunch?

Vi har samlet inspiration til en lækker brunch lige her:

3-retters middag

Skal du have gæster og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af middagen? Så kan du bruge du bruge lidt af weekend på at hygge dig i køkkenet med forberedelserne til en tre-retters middag. Det er vi sikre på at dine gæster vil blive glade for.

Du kan finde inspiration til middagen her:

h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7_8QQmpB62fC3oHj8JuWCkO-r4sDqSFLNi7bCAiO1Nk8SyRFRHkJ-8QqTGeSDgQF3ZKSScM06wq9kZvL-Fk.jpg
h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7_9c27LXdE5Yu2dbSq7nsD9bxmt8WoGtwJ8e3wUpiDcAkvRdIqZF-filqwyla9oAi6rpOJPTZCX006RC73TA.jpg

grillmad

Det er så hyggeligt at tænde op for grillen. I weekenderne kan du rigtig nyde roen i haven foran grillen og bruge den ekstra tid til at forberede noget lækkert til grillen.

Vi har samlet inspiration til grillmad lige her:

weekendens hygge starter i fakta.

Du kan finde masser af gode priser til weekendens hygge i faktas tilbudsavis.
Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris. Du kan også se din butiks åbningstider, så du ved hvornår du kan handle ind til weekenden.