Claus Holm: Pandestegte svinekoteletter – tortellini og tomater





Pandestegte svinekoteletter - tortellini og tomater
Vi har i samarbejde med Kokken Claus Holm sammensat nogle forskellige hverdagsretter, som du nemt kan tilberede og imponere med.
Forventet arbejdstid:
- Forberedelse tid 10 min.
- Tilberedning 15 min. max
Det skal du bruge:
- 1 pakke 365 svinekoteletter (2 stk koteletter)
- 1 pakke 365 tomater (2 stk tomater)
- 1 stk. øko aubergine
- 1 stk. øko løg
- 1 gl 365 grøn pesto
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. oregano
- 1 spsk. æbleeddike
- Salt og peber
- 2 spsk. 365 olivenolie
Sådan gør du:
- En pande på komfuret – varmes godt op- krydr koteletter med salt peber – røget paprika- oregano - steges på panden med olie
- Skær aubergine i skiver – og steges med
- Kødet steges 5 min på hver side – det samme med aubergine
- Et løg skæres i tykke skiver og steges med – krydres med salt og peber
- Kog tortellini som anvist på pakken – vendes med salt og peber samt olie og eddike
- Tomater skæres i skiver – lægges på pesto og toppes med de stegte løg
- Tortellini på den stegte aubergine – top også kødet med aubergine – hvis du har lyst