Claus Holm: Pandestegte svinekoteletter – tortellini og tomater

Svinekotelet 1
Svinekotelet 2
Svinekotelet 3
Svinekotelet 4
Svinekotelet 5

Pandestegte svinekoteletter - tortellini og tomater

Vi har i samarbejde med Kokken Claus Holm sammensat nogle forskellige hverdagsretter, som du nemt kan tilberede og imponere med.

Forventet arbejdstid:

  • Forberedelse tid 10 min.
  • Tilberedning 15 min. max

Det skal du bruge:

  • 1 pakke 365 svinekoteletter (2 stk koteletter)
  • 1 pakke 365 tomater (2 stk tomater)
  • 1 stk. øko aubergine
  • 1 stk. øko løg
  • 1 gl 365 grøn pesto
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. oregano
  • 1 spsk. æbleeddike
  • Salt og peber
  • 2 spsk. 365 olivenolie

Sådan gør du:

  • En pande på komfuret – varmes godt op- krydr koteletter med salt peber – røget paprika- oregano - steges på panden med olie
  • Skær aubergine i skiver – og steges med
  • Kødet steges 5 min på hver side – det samme med aubergine
  • Et løg skæres i tykke skiver og steges med – krydres med salt og peber
  • Kog tortellini som anvist på pakken – vendes med salt og peber samt olie og eddike
  • Tomater skæres i skiver – lægges på pesto og toppes med de stegte løg
  • Tortellini på den stegte aubergine – top også kødet med aubergine – hvis du har lyst