Claus Holm: Lune tortillas med hakket oksekød og appelsin og kål





Lune tortillas med hakket oksekød og appelsin og kål
Vi har i samarbejde med Kokken Claus Holm sammensat nogle forskellige hverdagsretter, som du nemt kan tilberede og imponere med.
Forventet arbejdstid:
- Forberedelse tid 15 min.
- Tilberedning 15 min. max
Det skal du bruge:
- 1 pakke wraps af de små
- 1 stk lille kål fx rød spidskål
- 1 lille pakke 365 mandler
- 1 stk løg
- 1 brik øko kikærter
- 1 pakke blåskimmel (Thise fx)
- 1 pakke snackpeber
- 1 bøtte skyr
- 1 appelsin
- 1 tsk cayennepeber
- Salt og peber
Sådan gør du:
Rist tortillas af på pande et minut – smøres med blåskimmel
På samme pande – ristes hakket oksekød af i små klumper – tilsæt kikærter – krydres med salt peber og cayennepeber- brug lidt af væsken fra kikærter- steges videre 5-7 min
Tilsæt mandler – løg i både og pebersnack i både – steges i nogle minutter
Snittet kål vendes med appelsinsaft og skal - samt salt og peber
Skyr vendes med lidt salt og peber
Kom kødet på wraps – top med det fintsnittede kål og skyr