Claus Holm: Lune tortillas med hakket oksekød og appelsin og kål

Oksekød 1
Oksekød 2
Oksekød 3
Oksekød 4
Oksekød 5

Lune tortillas med hakket oksekød og appelsin og kål

Vi har i samarbejde med Kokken Claus Holm sammensat nogle forskellige hverdagsretter, som du nemt kan tilberede og imponere med.

Forventet arbejdstid:

  • Forberedelse tid 15 min.
  • Tilberedning 15 min. max

Det skal du bruge:

  • 1 pakke wraps af de små
  • 1 stk lille kål fx rød spidskål
  • 1 lille pakke 365 mandler
  • 1 stk løg
  • 1 brik øko kikærter
  • 1 pakke blåskimmel (Thise fx)
  • 1 pakke snackpeber
  • 1 bøtte skyr
  • 1 appelsin
  • 1 tsk cayennepeber
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Rist tortillas af på pande et minut – smøres med blåskimmel

  • På samme pande – ristes hakket oksekød af i små klumper – tilsæt kikærter – krydres med salt peber og cayennepeber- brug lidt af væsken fra kikærter- steges videre 5-7 min

  • Tilsæt mandler – løg i både og pebersnack i både – steges i nogle minutter

  • Snittet kål vendes med appelsinsaft og skal - samt salt og peber

  • Skyr vendes med lidt salt og peber

  • Kom kødet på wraps – top med det fintsnittede kål og skyr