nem og
lækker mad på SU.

Har du prøvet at leve af kartofler på 15 måder, så der også kunne blive råd til øl i fredagsbaren?

mad på su
spaghetti bolognese

Og lyder spaghetti med ketchup alt for bekendt? Sådan behøver mad på SU ikke at være. Her er mine bedste opskrifter og sparetips, så vi fattige studerende kan få nem, billig og lækker mad, både når det skal gå lynende stærkt - men også når du skal brillere med dine kolonariske evner. Følg opskrifterne og mine sparetips og undgå at madbudgettet løber løbsk.

gourmetmad
på budget?

Gourmetmad på budget? Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre. Der findes masser af retter, der bygger på relativt få og ingredienser til lave priser. Her har jeg samlet en række lækre opskrifter, så du kan udforske dine kulinariske evner, uden at det koster dig kassen.

the-fry-family-food-co-lYh_Zj5VSvE-unsplash.jpg

Find varerne til de SU-venlige retter i din lokale Fakta

Udover gode tips til mad på SU, så kan du hos din lokale Fakta butik også finde SU-venlige priser på madvarer. Det gælder alt fra frugt og grønt til konserves og klima-venlige varer. Find din lokale Fakta ved at klikke her. Er du på jagt efter ugens gode varer, så kan du læse vores tilbudsavis her. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.


FAQ om mad på SU

Hvad er SU-venlig mad?
SU-venlig mad er nemme og billige retter, der primært bruges af studerende for at spare penge, mens de studerer. For at gøre det endnu mere billigt, er det optimalt at lave en madplan, så der er styr på udgifter til mad-budgettet.

Hvilke opskrifter er nemme og enkelte at lave?
Der er rigtig mange retter, der er nemme, enkle og billige at lave. Det kan f.eks. være lasagne, wokret med grøntsager eller spaghetti carbonara. Du kan finde flere SU venlige opskrifter ved at klikke her.

Hvad skal ens SU madbudget være?
Eftersom at SU venlige opskrifter skal være billige, så kan du faktisk lægge et madbudget på mellem 1200-1500 kr. Det er cirka 50 kr. om dagen.

Hvor kan man købe billige råvarer til madlavning på SU?
I Fakta finder du et stort udvalg af varer, f.eks. grøntsager, krydderier og kød som du kan bruge i madlavningen. Find åbningstider og din nærmeste Fakta lige her. Læs også ugens tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.