Logo

Hjertesund mad med Claus Holm, Hjerteforeningen og fakta


Sammen med Hjerteforeningen, har Claus Holm og fakta inviteret gæster i køkkenet for at lave Hjertesund Mad med råvarer du kan købe i fakta.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen og med et twist af Claus Holm. De tager udgangspunkt i en travl hverdag og gi’r bud på at leve hjertesundt med enkelte gode råvarer, der alle er i fast sortiment på hylderne i fakta.

Find flere gode opskrifter hos Hjerteforeningen og husk, at når du afleverer din pant i fakta, har du mulighed for at donere et beløb til Hjerteforeningens arbejde.

Velbekomme!

Hverdagspasta med kål og laks

Thomas Evers Poulsen er ambassadør for Hjerteforeningen og glæder sig over at være med til at sprede budskabet om hjertesund mad. I en travl hverdag er det særdeles vigtigt for Thomas, at måltiderne er overskuelige og samtidig sunde og næringsrige. ”Med Hjerteforeningens hjertesunde retter er det nemt at planlægge ugens måltider og samtidig gøre noget godt for hjertet. Sund mad skal være mættende og smage godt – og så betyder anretningen meget. Du spiser jo lige så meget med øjnene som med munden. Jeg synes også, det er vigtigt at kaste sig ud i nogle nye retter, så der kommer lidt variation i hverdagen. Derfor kan jeg varmt anbefale at handle ind til ugens måltider på forhånd og have opskrifterne klar – så er det nemlig bare om at gå i gang”.

ret1.jpg
ret2.jpg

Kyllingeret med søde kartofler og peanuts

Claus har inviteret Hjerteforeningens direktør Anne Kaltoft og Faktas Kædedirektør John Hornbech Christensen en tur i køkkenet for at lave hjertesund mad og samtidig også få en snak med dem om, hvad det har af betydning både for Hjerteforeningen og for fakta at ha’ dette samarbejde, men også om vigtigheden af at leve og spise sundt, og hvordan man nemt og billigt kan lave god hjertesund mad med råvarer, der alle kan fås i faktas butikker.

ret3.jpg

Wokret med svinekød, rodfrugter og varme krydderier

Ambassadører: Hjertebørnene Nikolai og Amalie

Tvillingerne Amalie og Nikolai på 13 år er begge født med hjertefejl. Nikolais hjertefejl blev opdaget ved fødslen, mens Amalie var 8 år, da hendes hjertefejl blev opdaget. At være hjertebarn kan sommetider have sine begrænsninger. For Amalie og Nikolai er der dog fart over feltet i hverdagen til trods for hjertesygdommen. Amalie er en dygtig springrytter og Nikolai har altid været meget aktiv – både på fodboldbanen og nu som tennisspiller. Tvillingernes hjemmebane er køkkenet, hvor de begge flittigt giver en hånd med. ”Vi er begge rigtig glade for at lave mad. Det er både sjovt og hyggeligt at være med til at lave mad fra bunden. Og når man hjælper til i køkkenet, kan man også være med til at bestemme menuen” siger tvillingerne med glimt i øjnene.

Spicy hokkaidosuppe med svampe

Ambassadør: Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Charlotte Bircow Næss-Schmidt er ambassadør for Hjerteforeningen. Charlotte har altid haft fokus på både mental og fysisk sundhed. ”Hjertet er det vigtigste organ, vi har – og derfor skal vi passe ekstra godt på det. Små ændringer i hverdagen kan være med til at gøre en stor forskel”. Charlotte er derfor stolt over at være med til at sprede budskabet om hjertesund mad i selskab med Claus Holm. ”Jeg holder meget af at eksperimentere i køkkenet og ikke mindst at give de traditionelle hverdagsretter et ekstra sundt pift. Sund mad gør kroppen, hjertet og hjernen glad. Jeg håber derfor, at jeg kan være med til at inspirere andre til at lave hjertesunde retter – naturligvis med de bedste råvarer”.

ret4.jpg
ret5.jpg

Grøn curry med rejer

Claus har inviteret Hjerteforeningens direktør Anne Kaltoft og Faktas Kædedirektør John Hornbech Christensen en tur i køkkenet for at lave hjertesund mad, og samtidig også få en snak med dem om, hvad det har af betydning både for Hjerteforeningen og for Fakta at ha’ dette samarbejde, men også om vigtigheden af at leve og spise sundt, og hvordan man nemt og billigt kan lave god hjertesund mad med råvarer, der alle kan fås i Faktas butikker.

Find butik
Tilbudsavis