Hjemmeaktiviteter med børn

Her på siden finder du ideer til gratis indendørsaktiviteter med børn, som er sjove for hele familien. Her på siden kan du finde inspiration til, hvilke hjemmeaktiviteter du og børnene kan gå i gang med lige nu.

Hjemmebag hvor børn kan være med

Der er ikke noget hyggeligere end hjemmebag. Det er sjovest for børnene, hvis de kan være med til at forme og pynte på kagerne. Her er et par sjove ideer til hvad, I kan gå i gang med i køkkenet.

  • Edderkoppekager

Her kan børnene få lov til at pynte kagerne lige som, de vil have dem. Skal der chokoladeknapper på, eller skal der glassur på, eller måske noget helt tredje?

  • Børneminipizza

Børnene kan hver især med de ingredienser, som er smager bedst. Gør det sjovere ved at give børnene lov til selv at forme pizzaen.

  • Marcipan-konfekt til børn

Kreér din helt egen marcipan-konfekt – og nyd den med det samme. Der skal ikke bruges andet end marcipan, marmelade, og forme. Det er helt op til dig og børnene, hvad I vil kreere.

cover_1_minipizza.jpg

Tegn, mal og klip

Der skal gang i kreativitets-stuen. Det er både en sjov aktivitet for børn og voksne. Frem med farver, maling, papir, saks, perler og perleplader.

aprilsnarbarn.PNG

Tegn selvportrætter

Når I alligevel har papir og farveblyanter fremme, kan I sætte en lille sjov leg i gang: Hvem kan tegne det sjoveste portræt? Man kan hver især vælge en i familien, som man har lyst til at tegne, og til sidst vises jeres flotte mesterværker.

Brætspil, skattejagt og stopdans

Det skal ikke være kedeligt at være hjemme. Find et sjovt brætspil eller kortspil, hvor alle kan være med til en god omgang spil.

Hjemmet kan også forvandles til skattejagt, hvor der skal findes små objekter i huset eller lejligheden. Ryk lidt rundt på møblerne i stuen, skru op for musikken og sving hofterne til en omgang stopdans med børnene.

Disse er blot få sjove aktiviteter hele familien kan begive jer ud i. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan lave derhjemme.

Åbningstider i din lokale fakta

Hvad enten I har besluttet, at det skal være kreativitetstuen eller hjemmebag, så kan du i fakta både finde farveblyanter, papir, mel og gær.

Gå på opdagelse i faktas tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Se åbningstider i din lokale fakta.