BT_testvinder_marts.jpg

Bedst i test: Indomita Pinot Noir

Indomita Pinot Noir, som du finder på hylderne i din lokale fakta, har vundet B.T.s titel som bedst i test – og det er med god grund. Vinen fra Chile er med sin røde farve og violette skær en fryd for øjet. Vinens duft er moden og frisk med noter af jordbær, kirsebær og fugtig jord. Smagen er frugtagtig, cremet og yderst elegant. Den dejlige vin indeholder tanniner, men syren i vinen fremhæver det ungdommelige og blomsteragtige, vinen også byder på. Gør dig selv den tjeneste og nyd Indomita Pinot Noir, der er en unik, charmerende, skrøbelig og dejlig vin.

Se tilbudsavisen her. Tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris.

Find din nærmeste butik her

Se hele vinanmeldelsen

"Et godt bud på en introduktionsvin til Pinot Noir". Sådan lød bare få af de rosende ord, som vinanmelderen gav faktas Indomita Pinot Noir med på vejen. 

... og skulle du få lyst til at nyde et saftigt stykke kylling med frisk agurkesalat a la mormor i selskab med dit glas pinot noir, serverer vi selvfølgelig her opskriften på mormor klassikeren.

Prisvindende vin til en god pris

Du finder den lækre Indomita Pinot Noir til en god pris i din lokale fakta. Du kan nemlig få den lækre flaske vin med hjem for kun 39.-*. 

*Indomita, Chile. 75 cl. Literpris 52.- Pr. flaske. 


vin.jpg

Find din nærmeste fakta, hvor du kan købe den lækre bedst-i-test-vin.