Bordpynt hører til ved alle anledninger – både de helt store festlige begivenheder, men også de mere afdæmpede begivenheder. Bordpynt er med til at peppe ethvert bord op. Det er både flot at se på, men også med til at give en dejlig og festlig stemning.

Her på siden får du ideer til bordpynt, som blomster til bordpynt og sjove ideer til, hvordan du også kan bruge servicen, som en del af borddekorationerne.

ideer til bordpynt blomster til bordpynt

Vælg bordpynt ud fra anledning

Uanset hvilken anledning du skal dække op til, så hører bordpynt hjemme. Det kan både være til champagnebrunch, fødselsdage, sommerfester, romantiske middage og store fester, som konfirmationer og bryllupper.

Skal du holde påskefrokost, champagnebrunch eller inviterer du til kagebord? Her kan du med fordel vælge farver i de lyse pastelfarver. Det kan være lyse blomsterbuketter og servietter i lune forårsfarver. Dette gør borddækningen hyggelig, enkel og frisk.

Skal du holde stor fødselsdag, konfirmation eller bryllup? Til de store anledninger som bryllup og fødselsdag, vil man gå mere over i de store farverige buketter og tilføje mere glimmer og lys på bordene. Her er det oplagt er inkorporere farver af guld og sølv på bordet for et mere festligt look.

Blomster til bordpynt

Dekorative blomster i alverdens farver kan altid bruges som bordpynt. Bordpynten skal laves lige efter dine ønsker, men du skal også huske på, at farvekombinationer skal passe sammen.

Det samme gælder blomster til bordpynt. Vælg gerne blomster og buketter i farver, som også passer til dugen, og vælg også gerne blomster, som passer til sæsonen og med hinanden.

Det er en god idé at vælge forskellige blomster, så der kommer et vildere og mere strålende look. Du kan også vælge glas og vaser i forskellige størrelser og farver, og kombinere med passende servietter og lys.

sjove temaer til bordpynt flot og elegant bordpynt

Service er også en slags bordpynt

Service, bestik og glas kan også gøre rigtig meget for stemningen. Alt efter hvad temaet er, kan du også peppe bordet op med bestik i messing, glas i forskellige farver, former og størrelser. Det vigtigste er, at du sammensætter efter dine ønsker.

Åbningstider i din lokale Fakta

Skal du handle ind til den store fest? Gå på opdagelse i Fakta, hvor vi hver uge har gode tilbud til dig. Slå dig løs i Faktas tilbudsavis, tilbudsavisen indeholder inspiration og et udvalg af aktuelle varer til en god pris - og se åbningstider i din lokale Fakta.